У Кропивницькому поліцейські викрили серійних злодіїв

Листопад 20, 2018 | Новини | Переглядів: 654 | Коментарі: 0

До відділу поліції надійшли повідомлення від місцевих жителів про те, що вони стали жертвами крадіїв.

Поліцейські встановили, що до злочинної діяльності причетні раніше неодноразово судимі за майнові злочини мешканці обласного центру, 41 та 48 років.

За інформацією працівників поліції, чоловіки у нічний час пошкоджували замки та вікна у недобудовах, де йшли ремонтні роботи, проникали всередину і викрадали електроінструменти, опалювальні котли та будівельні матеріали.
Чуже майно «домушники» вивозили на автомобілі одного з них та продавали.

«У результаті розшукових заходів працівникам поліції вдалося встановити особи злодіїв. Загалом на їх рахунку 7 фактів крадіжок. - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України».

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. 

Кропивницький Відділ Поліції


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool