У Кропивницькому поліцейські розпочали навчання у системі службової підготовки

Січень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 717 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 січня, в Головному управлінні Нацполіції області правоохоронці відвідали перше заняття у новому навчальному році.

Захід відбувся за участі начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрія Човпана та його заступника – керівника відділу інспекції з особового складу УКЗ ГУНП в області Антона Апостолова.

Також провести лекцію для працівників обласного главку запросили старшого інспектора з особливих доручень управління забезпечення прав людини Національної поліції України Миколу Сульжука.

Упродовж заняття присутні розглянули кілька тем. Зокрема зупинилися на основних положеннях Конституції України, питаннях дотримання особовим складом дисципліни і законності під час виконання службових обов’язків, дотримання прав і свобод людини у поліцейській діяльності та Правилах етичної поведінки поліцейських.

Після завершення теоретичної частини навчань для працівників поліції було організовано практичне заняття з вогневої підготовки, у ході якого поліцейські вдосконалювали навички стрільби з пістолета.

Цього дня також навчання у системі службової підготовки розпочалося і у територіальних підрозділах поліції області.
Загалом заняття триватимуть до 15 вересня 2018 року, до їх проведення залучатимуться фахівці інших відомств, навчальних закладів та інструктори з особистої безпеки тренінгового центру ГУНП в області.

За матеріалами
управління кадрового забезпечення
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool