У Кропивницькому поліцейські проводять відпрацювання обласного центру

Травень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

До відповідних заходів, окрім працівників Кропивницького відділу, додатково залучено представників роти поліції особливого призначення, батальйону «Святослав», патрульної поліції та галузевих служб обласного главку.

Загалом місто патрулюватимуть понад 120 поліцейських.

Перед несенням служби для особового складу було проведено ретельний інструктаж, надано орієнтування щодо: осіб, які знаходяться у розшуку та безвісти зниклих, викрадених речей і автотранспорту, а також наголошено на дотриманні дисципліни та законності.

У складі спеціальних груп упродовж дня поліцейські посилено працюватимуть на маршрутах патрулювання, особливу увагу приділятимуть територіям, прилеглим до розважальних закладів та місць масового відпочинку громадян.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool