У Кропивницькому поліцейські провели перше заняття гуртка «Юний кінолог»

Жовтень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Незважаючи на холодну і дощову погоду, до кінологічного центру у супроводі батьків та разом зі своїми чотирилапими друзями завітали 17 дітей.

Навчити азам виховання собак, розуміти своїх улюбленців та освоїти початковий курс їх дресирування – молоду зміну майбутніх фахівців із кінології взялися правоохоронці.

Перше ознайомче заняття відбулося недільного дня. Учасників гуртка разом із домашніми улюбленцями різних порід зустрічали керівник підрозділу – Артем Матвєєв та його колега, очільник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції області Сергій Бочарніков.

На початку дітям, які відповідально і зовсім по-дорослому вишикувалися на майданчику, фахівці-кінологи разом зі службовими собаками влаштували показові виступи. Після цього, правоохоронці провели ввідний курс із дресирування вже для домашніх чотирилапих та дали перше «домашнє завдання», яке діти спробують самостійно виконати і продемонструвати результати на наступних заняттях.

На завершення зустрічі учасники гуртка з батьками та кінологами продовжили знайомство вже в навчальному класі кінологічного центру, де розповідали поліцейським про себе та власних собак, а також посмакували торт, який наставники презентували дітлахам із нагоди початку навчань.

- Заняття у гуртку, які розпочалися 8 жовтня, триватимуть аж до травня 2018 року. Кращі учні вже наступної весни візьмуть участь у всеукраїнських змаганнях «Юний кінолог», які щорічно проводяться в місті Суми. Тому бажаємо нашим молодим спеціалістам-кінологам успіхів та натхнення. Чекатимемо їх у нас кожного вихідного дня і обіцяємо, зі свого боку, поділитися тим досвідом та знаннями, які щоденно використовуємо у своїй роботі, - зазначив начальник кінологічного центру ГУНП в області Артем Матвєєв.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool