У Кропивницькому поліцейські поглиблювали знання щодо дотримання прав людини

Грудень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

7 грудня, у рамках Тижня права, для особового складу підрозділів Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області відбулося заняття з питань реалізації та захисту прав людини.

У заході взяв участь заступник начальника обласного главку відомства Дмитро Ткачонок та начальник відділу правового забезпечення поліції області Олександр Погребняк.

Також для проведення заняття були запрошені: регіональний координатор зі зв’язків із громадськістю Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Віктор Жученя, старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених Голови Національної поліції з питань контролю за дотримання прав людини у поліцейській діяльності Микола Сульжук, заступник директора Регіонального центру безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області Олена Шишкарьова та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитро Вержицький.

Під час спілкування із поліцейськими спікери розглянули поняття «права людини» як однієї зі складових у діяльності правоохоронних органів.
Обговорювали також основні положення Конвенціії про захист прав людини і основоположних свобод.
Приділили увагу і такому актуальному питанню як реалізація права на захист.

Лектори наводили конкретні приклади з власної практики, пов’язані з порушеними темами обговорення, надавали поради, як правильно діяти у різноманітних ситуаціях, з якими можуть стикатися працівники поліції у щоденній діяльності.

Загалом відповідні заняття будуть проведені в усіх територіальних підрозділах поліції області у системі службової підготовки.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool