У Кропивницькому поліцейські отримали заохочення

Липень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 645 | Коментарі: 0

Начальник обласного главку Роман Козьяков вручив Подяки працівникам Добровеличківського відділення і Новоукраїнського відділу за розкриття тяжкого злочину, та представнику кінологічного центру поліції області, який разом із службовим собакою розшукав втікача-засудженого.

Поліцейські отримали заохочення під час наради, що відбулася сьогодні, 3 липня, в ГУНП в області.

Керівник поліції Кіровоградщини від себе та всього колективу відомства подякував колегам за гарну роботу і побажав подальших успіхів у службі.

Нагадаємо, працівники Добровеличківського відділення та Новоукраїнського відділу поліції, в результаті професійно організованих спільних дій, встановили та затримали підозрюваного у скоєнні розбійного нападу на 79-річну мешканку міста Помічної.
А в Устинівському районі працівник кінологічного центру поліції області разом із своїм напарником – службовим лабрадором, відмінно спрацював під час пошуку засудженого, що втік із виправного закладу.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool