У Кропивницькому поліцейські охорони за лічені хвилини викрили злодія

Вересень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 622 | Коментарі: 0

Напередодні, близько 15-ї години наряд поліції охорони отримав повідомлення про те, що в одному з районів міста скоєно крадіжку. 

Невідомий пошкодив замки у гаражі, розташованому біля багатоповерхівки, та викрав дитячий велосипед. Поліцейські охорони негайно прибули за вказаною адресою.

Під час відпрацювання прилеглих до місця події вулиць, уже через 10 хвилин працівники поліції помітили чоловіка, який швидкою ходою намагався дістатися лісосмуги. У руках він тримав дитячий велосипед.

Правоохоронці негайно зупинили особу, у ході поверхневого огляду у громадянина виявили пристрої для відкриття замків. В подальшому потерпілий впізнав велосипед, що належить його донці. Викрадене повернули власнику.

На місце події було викликано працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції, яким поліцейські охорони передали злодія. Ним виявився 30-річний мешканець Кропивницького.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за. ч 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Раніше чоловік потрапляв у поле зору поліцейських за скоєння за аналогічних правопорушень.

За матеріалами
управління поліції охорони
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool