У Кропивницькому поліцейські кінологи познайомили малят зі своєю професією

Листопад 29, 2017 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

За ініціативи начальника поліції області Сергія Кондрашенка вихованці відомчого дитячого садочка завітали на екскурсію до кінологічного центру.

Керівник підрозділу Артем Матвєєв розповів діткам про роботу зі службовими собаками, а потім разом із підлеглими продемонстрував маленьким гостям уміння своїх напарників.

Малята на власні очі побачили, як чотирилапі помічники вміло виконують команди наставників, зокрема шукають наркотичні засоби, вибухонебезпечні предмети та зброю, а також допомагають поліцейським затримувати небезпечних злочинців.
Діти з цікавістю спостерігали за злагодженою взаємодією кінологів та службових собак і щиро раділи кожному вправно виконаному завданню, даруючи їм вдячні оплески.

Та найбільше захоплення у малечі викликало знайомство з майбутнім поповненням кінологічного центру – кількамісячним цуценям Юста породи німецької вівчарки, яке нині зростає під наглядом фахівців.

«Екскурсії до кінологічного центру поліції області у нас проводяться досить часто і не лише для малят із дитсадків. Сюди з задоволенням приходять школярі навчальних закладів не тільки Кропивницького, а приїздять з усієї області – і ми завжди раді гостям.
Сьогодні таку приємну прогулянку організували для дітей своїх колег. Впевнені, що зараз малята отримали хороші враження та позитивні емоції», - зазначив начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Під час екскурсії малюки також мали можливість оглянути один із автомобілів із екологічним двигуном, які віднедавна використовують у роботі групи реагування патрульної поліції області.

Наприкінці зустрічі діти фотографувалися на згадку поряд із авто та разом із новими чотирилапими улюбленцями.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool