У Кропивницькому поліцейські долучилися до заходів із нагоди Дня Перемоги

Травень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Сьогодні, 9 травня, у Кропивницькому відбулася урочиста хода та покладання квітів до меморіалу Слави на Фортечних валах. Подвиг воїнів-визволителів вшанували місцеві жителі, представники керівництва області та міста, правоохоронних і силових відомств.

Участь у заходах із нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні взяв начальник поліції області Сергій Кондрашенко разом із працівниками підрозділів відомства.

Учасники зібрання пройшли від Площі Героїв Майдану до меморіального комплексу «Фортечні вали», де поклали квіти до Вічного вогню та пам’ятних знаків загиблим у роки війни.

Присутні вшанували пам'ять полеглих воїнів та мирних жителів хвилиною мовчання та подякували фронтовикам за їх неоціненний подвиг.
Також цього дня очільник поліції Кіровоградщини ветерана органів внутрішніх справ, полковника внутрішньої служби у відставці Загороднього Андрія Михейовича. Сивочолий правоохоронець, зважаючи на поважний вік, не брав участі в урочистих заходах, тому радо спілкувався з молодшими колегами та подякував за увагу і підтримку.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool