У Кропивницькому поліцейські долучилися до Всеукраїнської інформаційної кампанії

Липень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 599 | Коментарі: 0

30 липня - у Всесвітній день протидії торгівлі людьми – відповідні заходи було проведено в столиці та обласних центрах України, за ініціативи Міністерства соціальної політики України спільно з суб’єктами Національного механізму взаємодії з протидії торгівлі людьми.

Основне завдання акції – поінформувати максимальну кількість людей про ризики потрапляння у ситуацію торгівлі людьми. 

Акція відбулася за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародної Організації з Міграції та громадської організації «Обласний жіночий інформаційний центр».

У Кропивницькому захід було проведено біля обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського. До акції долучилися працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області.

Під час заходу присутні, зокрема представники молоді, отримали від фахівців поради, як подбати про власну безпеку в різноманітних ситуаціях, та інформацію, куди звертатися за допомогою у разі необхідності.

За матеріалами
відділу боротьби зі злочинами,
пов’язаними з торгівлею людьми
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool