У Кропивницькому поліцейські долучилися до всеукраїнських заходів

Березень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

Від імені особового складу поліції області взяв участь у реквіємі та поклав квіти до пам’ятного знаку видатному Українцю – Тарасу Шевченку - заступник керівника обласного главку Дмитро Ткачонок.

Урочистості, що відбулися у Кропивницькому в день знаменної дати, зібрали велику кількість людей, серед яких керівники області, органів місцевої влади та самоврядування, волонтери, представники громадськості та засобів масової інформації.

Із нагоди річниці від дня народження Кобзаря, його горді нащадки читали вірші і згадували про видатний внесок у розвиток культури нашого народу, безмежну щирість і любов до якого проніс через все своє життя Великий Тарас.

- Сьогодні кожен українець шанує пам’ять митця, що власним прикладом і зараз показує нам, якою сильною та непереможною має бути любов і вірність своїй Батьківщині, рідній землі, з дитинства знайомій і співучій українській мові. Його взірець нині маємо наслідувати усі ми, аби і надалі в усьому світі люди шанували нашу націю і вірили в її майбутнє, – зазначив Дмитро Ткачонок.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool