У Кропивницькому покажуть ювілейний концерт-казку

Квітень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

8 квітня 2017 року на сцені Кіровоградської обласної філармонії відбудеться ювілейний концерт-казка «Розмалюємо світ», присвячений 35-річчю Народного художнього колективу України хореографічного ансамблю «Росинка» (кер. Галина Чайковська) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Почавши свій шлях від звичайного хореографічного гуртка, ансамбль «Росинка» перетворився на великий потужний колектив, який налічує 400 танцівників віком від 5 до 25 років. Його незмінним художнім керівником є Галина Чайковська – кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня, Відмінник освіти України, заслужений працівник культури України. В активі ансамблю численні нагороди міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів. «Росинці» аплодували в багатьох містах України, а також у Німеччині, Болгарії, Туреччині, Франції, Чорногорії, Македонії, Об’єднаних Арабських Еміратах та Греції.

Завітавши на святкування дня народження «Росинки», ви потрапите до чарівного королівства, де зустрінете прекрасних фей, мудрого павука Шнюка, веселих поросяток, розумних фіксиків та багато інших несподіваних персонажів. І всі вони танцюватимуть для вас, адже в їхньому чудовому світі неможливо й дня прожити без танцю. А високий рівень виконавської майстерності юних вихованців хореографічного ансамблю, ретельно продумані образи головних героїв та неперевершені костюми примусять кожного гостя повірити в чарівний світ казки.

Втілювати казку в життя «Росинці» допоможуть її друзі по сцені – вихованці народного художнього колективу України студії вокального мистецтва «Антарес» Кіровоградського обласного ЦДЮТ (кер. Олена Дороганич).

Тож запрошуємо всіх бажаючих завітати 8 квітня о 13 .00 до Кіровоградської обласної філармонії на святковий концерт-казку хореографічного ансамблю «Росинка», аби не лише привітати цей творчий колектив з ювілеєм, а й разом з ним відчути чарівну веселку неповторних емоцій. Вхід вільний.

Галина Богомаз-Кулик


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool