У Кропивницькому подорожчав «Олександрійський хліб»

Березень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Вчора багато мешканців Кропивницького були розчаровані, коли завітали до супермаркету, та побачили нові ціни на хліб.

«Я дуже полюбляю «Олександрійський хліб». Останнім часом тільки його і купую для своєї родини. Але вчора побачив, що ціна на цей хліб зросла на 30 копійок. Ще в лютому він коштував 5 гривень 90 копійок, а вже вчора, 1 березня, я його купив по ціні 6 гривень 20 копійок. І хоча 30 копійок – це не великі кошти, але 30 копійок кожного дня, на протязі місяця набігає додатково майже 10 грн. Я його купую, бо він коштує в зрівнянні з іншими видами хліба у середній коштовності, бо за 8-9 гривень хліб я собі дозволити не можу. Як би нам добавляли так кожного місяця зарплату та пенсію, а то ціни на проїзд у громадському транспорті (маршрутці) підняли зразу до 4 гривень 50 копійок. І як хоч, так і живи …»,- каже Андрій Іванович.

Ціни на хліб тільки з початку року вже зросли набагато більше, ніж на протязі усього 2016 року. Урядовці обіцяли, що при зростанні мінімальної зарплатні, ціни не будуть зростати, але як бачимо, то їх обіцянки не справдилися. Ціни в Кропивницькому на проїзд у маршрутках та великомісних автобусах, а також на хліб вже піднялися. На черзі підняття тарифів на послуги ЖЕО. Керівники двох ЖЕО Кропивницького на зустрічі з журналістами доповіли, що подали на розгляд міської ради нові тарифи на послуги ЖЕО

Докладніше читайте У Кропивницькому керівники двох ЖЕО зустрілися із журналістами (ВІДЕО)

Вчора багато мешканців Кропивницького були розчаровані, коли завітали до супермаркету, та побачили нові ціни на хліб.

Вчора багато мешканців Кропивницького були розчаровані, коли завітали до супермаркету, та побачили нові ціни на хліб. .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool