У Кропивницькому почали перевірку ТЦ «Копилка»

Квітень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

20 квітня співробітники Управління ДСНС у Кіровоградській області на чолі з заступниками начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковником служби цивільного захисту Василем Штогріним та із реагування на НС полковником служби цивільного захисту Максимом Крутінем провели перший етап перевірки стану пожежної та техногенної безпеки супермаркету «Копилка» на вул. Соборна, 1.

У будівлі, крім супермаркету, функціонує кінотеатр, дитячі розважальні заклади, кафе та інші об’єкти побутової сфери. У приміщеннях даного об’єкта наявний постійний рух відвідувачів, крім того, будівля має багато виходів, наскрізних приміщень із складними об’ємно-планувальними рішеннями, тому на випадок надзвичайної ситуації першочерговим завданням є негайне виявлення пожежі, належне оповіщення громадян та організована евакуація.

Насамперед фахівці У ДСНС в області разом із особами, відповідальними за стан пожежної безпеки в будівлі, ретельно перевірили евакуаційні шляхи та виходи, наявність та технічний стан системи автоматичного протипожежного захисту і оповіщення, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання.

Крім того, зараз відбувається вивчення документації з питань пожежної безпеки, яка повинна бути на об’єкті з масовим перебуванням людей.
Щоб на практиці перевірити працездатність протипожежних систем та рівень організації евакуаційних заходів на даному об’єкті, рятувальники здійснили практичне тренування з персоналом щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, зокрема стосовно забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей. У приміщенні кінотеатру «Портал» було приведено у дію димовий пожежний сповіщувач, негайно увімкнувся сигнал небезпеки та здійснено заходи по оповіщенню та евакуації відвідувачів із приміщень. У свою чергу, рятувальники відпрацювали усі етапи комплексу заходів із локалізації та повної ліквідації умовної пожежі.

Перевірка даного об’єкта триває. Висновки будуть висвітлені на офіційному сайті Управління ДСНС в області найближчим часом.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool