У Кропивницькому по вулиці Волкова намагалися обікрасти квартиру

Листопад 14, 2019 | Новини | Переглядів: 1689 | Коментарі: 0

На лінію «102» надійшло повідомлення, що у дворі багатоповерхівки стоїть підозріле авто, водій якого дивно себе поводить та час від часу носить якісь речі, складаючи їх до транспортного засобу.

Подія трапилася сьогодні, близько 2-ї години, в обласному центрі по вулиці Волкова.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили автомобіль Audi, водій якого повідомив, що чекає на свого товариша та допомагає йому у перевезенні речей.

Інспектори поліції, підійшовши до будинку, помітили розбите вікно та рештки скла на асфальті, а в квартирі, де перебував невідомий чоловік, зламану ручку на вхідних дверях.

Які тільки байки не розповідав громадянин поліцейським та як не намагався їх заплутати, все марно!

У ході перевірки 28-річного чоловіка по базах даних Національної поліції з’ясувалося, що громадянин перебуває в активному розшуку Галицьким відділом поліції ГУНП у Львівській області ще з 2017 року за ст.186 ч.2 ККУ (грабіж).

Охоронці порядку доставили ймовірного злочинця до Кропивницького відділу поліції та передали оперуповноваженим співробітникам карного розшуку, а на місце події викликали слідчих.

За скоєне правопорушення чоловіку загрожує покарання за ст.185 ч.3 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool