У Кропивницькому плаують розробити безкоштовну електронну платформу підприємств

Вересень 16, 2021 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

У Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті відбулось розкриття пропозицій, на закупівлю послуги з розробки веб-сайту «Діловий Кропивницький он-лайн (BusinessKrop-online)».

Свої послуги запропонували три компанії з Кропивницького, що спеціалізуються на розробці та просуванні веб-сайтів: ФОП Вітюк О.В, ФОП Богданов Д.А. та ТОВ «Прінт-Імідж».

Проаналізувавши документацію, спеціально створений тендерний комітет Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, визначив переможця тендеру. Розробником веб-сайту стане ТОВ «Принт Імідж» з м. Кропивницького, із яким вже підписано договір на закупівлю послуг.

Нагадаємо, у червні 2021 року у м. Кропивницькому стартувала реалізація проєкту з підтримки малого та середнього підприємництва "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)". Його кінцевою метою є створення безкоштовної електронної платформи з адаптацією під мобільні пристрої і планшети. Веб-сайт міститиме відомості про підприємства Кропивницького, їх товарні пропозиції та послуги. У межах підходу Team Europe проєкт сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

Ініціатива реалізується у рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Ініціаторами та виконавцями проєкту стали Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата спільно з Кропивницькою міською радою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool