У Кропивницькому планують створити гендерний портрет міста (ВІДЕО)

Серпень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Ця ініціатива буде реалізована Кіровоградською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» в рамках проекту «Європейська хартія рівності в дії» базуватиметься на досягнутих міською радою Кропивницького результатах: створенні Міжфракційне депутатське об’єднання «Рівні можливості»та приєднанні міської ради Кропивницького до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад, повідомляє FOTOINFORM.NET

 планують створити гендерний портрет міста

 

Підписання Хартії є політичним кроком місцевого самоврядування, який дав поштовх впровадженню ґендерноорієнтованого підходу у політичних, економічних та суспільних напрямках діяльності нашої громади. Разом з тим, Хартія, здебільшого, носить політично-декларативний характер та потребує формування конкретних механізмів для її реалізації. Основою подальших кроків - є саме створення ґендерного протерту (ґендерного аналізу) міста.

Реалізація ініціативи стала можлива за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ). #ґендернийпротерт #Кропивницький #АМУ #Проект_ПРОМІС
Спікери:

Катерина Шамардіна, депутатка міської ради міста Кропивницького, голова об’єднання Міжфракційне депутатське об’єднання ,,Рівні можливості”.
 Алла Волошина, координаторка проекту «Європейська хартія рівності в дії», голова Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool