У Кропивницькому після реконструкції відкрили спортивну школу (ФОТО)

Грудень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 2097 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 грудня, у Кропивницькому відбулось офіційне відкриття після капітальної реконструкції "Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву – 2".

Захід відвідали Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, заступник голови облради Вадим Волканов та міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

У межах проєкту капітальної реконструкції вдалось провести повну заміну інженерних мереж, добудовано частину спортивної зали, проведено ремонт покрівлі, фасаду, вестибюлю, роздягалень, службових приміщень, капітальну реконструкцію боксерської зали, благоустрій прилеглої території, дотримуючись сучасних вимог інклюзивності.

До того ж збудовано одну з найбільших критих спортивних арен в Україні для занять 5 видами спорту: легкою атлетикою, футболом, боксом, бейсболом, софтболом.

«Наша школа стала одним з 25-ти спортивних магнітів України, які були реалізовані завдяки програмі Президента Володимира Зеленського Велике будівництво. Це довгоочікуваний проєкт, який не могли завершити роками. Тож радію, що Кіровоградщина долучилась до цього національного феномену, яке люди назвали «кінець епохи довгобудів». І це приносить реальні результати», - звернулась до присутніх Марія Чорна.

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт зазначив, що рік тому разом з Президентом України Володимиром Зеленським з робочим візитом відвідували спортшколу та бачили, як відбувався процес реконструкції.

«Я вас вітаю із закінченням цього неймовірно важкого, але важливого етапу – реконструкції спортшколи. Для нас усіх дуже важливий розвиток фізичної культури та спорту. У Кропивницькому я побачив багато своїх старих знайомих, друзів-спортсменів, і зрозумів, що у нашому дитинстві ми не мали таких умов. Дуже хочемо, щоб сучасні діти тренувались в найкращій спортивній інфраструктурі, і у майбутньому представляли Україну на Олімпійських іграх, чемпіонатах світу, та і взагалі просто підтримували своє фізичне здоров’я», - сказав Вадим Гутцайт.

У Кропивницькому після реконструкції відкрили спортивну школу

У Кропивницькому після реконструкції відкрили спортивну школу

У Кропивницькому після реконструкції відкрили спортивну школу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool