У Кропивницькому підвели підсумки масштабних командно-штабних навчань

Липень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

28 липня підведено підсумки командно-штабних навчань з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області, які проходили впродовж робочого тижня.

Зокрема відбулось відпрацювання взаємодії усіх сил, залучених до навчань, з метою визначення стану готовності до вирішення завдань цивільного захисту в мирний час та в особливий період.

У сесійній залі обласної державної адміністрації відбулось розширене засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Коваленка, за участі заступника директора Департаменту – начальника управління планування та координації заходів цивільного захисту Департаменту організації заходів цивільного захисту, заступника керівника навчань Василя Скакуна, членів комісії ДСНС, керівництва Управління ДСНС в області та представники спеціалізованих служб цивільного захисту області, на якому було здійснено загальний розбір командно-штабних навчань.

У ході обговорення кожного з етапів навчань, зроблено висновок про те, що, реалізувавши поставлені планом навчань задачі, силам та органам цивільного захисту Кіровоградщини вдалось вдосконалити злагодженість та оперативність в роботі координаційних органів, органів управління, органів забезпечення управління та керівного складу сил цивільного захисту під час виконання завдань; поглибити знання, навички і вміння з організації управління силами і засобами під час проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт; удосконалити здатність діяти в умовах переходу з режиму функціонування у мирний час до режиму функціонування в умовах особливого періоду в конкретних обставинах та визначений період часу; виявити проблемні питання, які можуть призвести до зниження рівня готовності, здійснити аналіз причин їх виникнення та визначити шляхи вирішення.

Сили Управління ДСНС у Кіровоградській області були відзначені з позитивного боку за рівнем технічного оснащення, грамотними діями при ліквідації наслідків НС, належним рівнем взаємодії усіх сил та засобів У ДСНС в області.

Отже, за висновком керівництва навчань, відповідно до протокольного рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС, сила та органи управління цивільного захисту Кіровоградської області в цілому готові до виконання завдань цивільного захисту в мирний час та особливий період.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool