У Кропивницькому підприємці ринку обурені майбутнім підняттям орендної плати (ФОТО)

Жовтень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1816 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 жовтня, у Кропивницькому на території ринку «Європейський» відбулися збори , які провели орендарі торгівельних точок ринку підприємці розглянули питання про підняття орендної плати за торгівельні точки.

Учасники зборів зібрались біля торгівельного павільйону в якому розташована адміністрація ринку «Європейський».

Учасники зборів поспілкувалися з представниками ЗМІ, та заявили, що вони обурені майбутнім підняттям орендної плати з листопада місяця. З наступного місяця адміністрація ринку збирається підняти плату за оренду торгівельних площ на 40%. Найбільше учасники зборів протестують через те, що за їхніми словами вони допомагали будувати ринок «Європейський». Було зазначено, що за власний кошт кожен утеплював свій кіоск, ставили ролети та ін..

До учасників зборів вийшли представники адміністрації ринку. Представники адміністрації ринку заявили що кошти, які будуть братися за оренду підуть на капітальний ремонт ринку, заміну кабелю та модернізацію торгівельних точок.
Дане пояснення не задовольнило учасників зборів, які заявили, що всі поточні ремонти торгівельних точок вони проводять самі і не потребують модернізації.

Пізніше до учасників акції приїхав начальник управління торгівлі Кіровоградської міської ради Сергій Горбовський, який поспілкувався з присутніми та запропонував, учасникам зборів створити ініціативну групу з 5-6 осіб та прийти на прийом до міського голови, або його заступника та вирішувати питання в юридичній площині.

Учасники зборів погодились, що їм необхідно об’єднатись та обрати представників для подальшого продовження діалогу. Було вирішено до кінця поточного місяця обрати ініціативну групу та продовжувати платити стару орендну плату.

У Кропивницькому підприємці ринку обурені майбутнім підняттям орендної плати (ФОТО)У Кропивницькому підприємці ринку обурені майбутнім підняттям орендної плати (ФОТО)

У Кропивницькому підприємці ринку обурені майбутнім підняттям орендної плати (ФОТО)

У Кропивницькому підприємці ринку обурені майбутнім підняттям орендної плати (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool