У Кропивницькому підняли абонентську плату за водопостачання

Січень 08, 2020 | Новини | Переглядів: 1953 | Коментарі: 0

На виконання вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами» з 01 січня 2020 року розмір плати за абонентське обслуговування на місяць становить:

при наданні послуги централізованого водопостачання та водовідведення споживачам багатоквартирних будинків без приладів розподільчого обліку та/або при наданні послуги тільки централізованого водовідведення – 10,64 грн. з ПДВ;

при наданні послуги централізованого водопостачання та водовідведення споживачам багатоквартирних будинків при наявності:

1 приладу розподільчого обліку – 16,69 грн. з ПДВ;
2 приладів розподільчого обліку – 19,97 грн. з ПДВ;
3 приладів розподільчого обліку – 23,26 грн. з ПДВ;
4 приладів розподільчого обліку – 26,54 грн. з ПДВ.

Визначена підприємством абонентська плата нараховується споживачам, з якими укладено індивідуальний договір про надання послуг централізованого водопостачання в багатоквартирному будинку.


читайте також: Як у Кропивницькому містяни відзначили День визволення міста від нацистів (фоторепортаж)



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool