У Кропивницькому підготовка до новорічних свят триває повним ходом

Грудень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

За інформацією начальника відділу культури і туризму міської ради Анни Назарець, головну ялинку обласного центру планується встановити на площі Героїв Майдану до 14 грудня, а її відкриття відбудеться 19 грудня, у день Святого Миколая, повідомляє сайт міськради

- Святкування розпочнеться на площі перед міською радою, тут проходитиме вже традиційна акція “Прикрась ялинку з Миколаєм”: учні всіх кропивницьких шкіл прикрашатимуть ялинки, що ростуть біля міської ради, власноруч виготовленими яскравими іграшками та гірляндами, - поінформувала Анна Назарець. - А на площі Героїв Майдану буде працювати резиденція Святого Миколая. Усі дітки, які підготують та розкажуть йому віршик, отримають солодкі подарунки.

Святкові заходи біля міської ради розпочнуться близько 16.30. Тут малечу з початком зимових свят вітатиме керівництво міста, дітям пільгових категорій вручатимуть подарунки та презентують нові автомобілі соціального таксі у Кропивницькому .

У Кропивницькому, підготовка до новорічних свят, триває повним ходом, головна ялинка Кропивницький

А на Площі Героїв Майдану святкування розпочнеться о 17.00. Гостем свята цього вечора буде популярний гурт київських бандуристів “Шпилясті кобзарі”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool