У Кропивницькому під час ярмарку відбувся рейд (ФОТО)

Січень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 2421 | Коментарі: 0

10 січня на центральній площі м. Кропивницький відбувся ярмарок на підтримку ЗСУ.

У Кропивницькому під час ярмарку відбувся рейд

У Кропивницькому під час ярмарку відбувся рейд

У Кропивницькому під час ярмарку відбувся рейд


Співробітники Головного управління ДСНС у Кіровоградській області провели серед відвідувачів роз’яснювальну роботу з безпечної життєдіяльності та розповсюдили листівки із застереженнями.

Зокрема, рятувальники дали рекомендації, як убезпечити житло від пожеж під час аварійних відключень електроенергії, використання генераторів та альтернативних джерел обігріву. Нагадали кропивничанам й основні правила пожежної безпеки при користуванні електрообігрівачами, газовими побутовими приладами, пічним опаленням та закликали стежити за справністю електромережі.

Крім того, жителям обласного центру нагадали про необхідність реагувати на сигнали повітряної тривоги та пояснили, що робити у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів.

А ще громадян закликали не виходити на току кригу та подбати про безпеку дітей.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool