У Кропивницькому під час сутички чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження

Січень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

36-річного потерпілого, що отримав під час сутички тяжкі тілесні ушкодження, було доправлено до лікарні, а правопорушник за скоєне може потрапити за грати на строк до 8 років.

Повідомлення про те, що в одній з квартир багатоповерхівки відбувається бійка, надійшло до Кропивницького відділу поліції від мешканців будинку.

«Правоохоронці відразу ж виїхали на місце та з’ясували обставини події. Зловмисником виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель. Його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ – ніж, який чоловік сховав у рукаві своєї куртки, - вилучено. У даний час вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України», - розповів начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Попередньо встановлено, що громадянин дізнався, що його колишня співмешканка проживає з іншим чоловіком. Пізно ввечері, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до їх квартири, вибив двері та почав з’ясовувати стосунки з жінкою. На ґрунті цього між чоловіками виникла бійка, у ході якої господар схопив зі столу ніж, наніс ним удар «гостю» у живіт і втік із місця пригоди. Через деякий час правопорушник повернувся додому, де на нього вже чекали працівники поліції.

Кропивницький: знову підвищення тарифів з 1 березня!

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool