У Кропивницькому під час пожежі в будинку постраждав чоловік

Листопад 02, 2022 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Упродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі гасили пожежі різного характеру, під час однієї з яких травмувався громадянин.

Упродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі гасили пожежі різного характеру, під час однієї з яких травмувався громадянин.


Так, об 11:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу пожнивних залишків кукурудзи на полі у с. Надлак Голованіського району. Спільними зусиллями вогнеборців 31-ї пожежної частини смт Новоархангельськ та МПК с. Надлак о 14:49 пожежу було ліквідовано на площі 4 га.

О 14:55 у с. Хащувате Гайворонської громади у приватному житловому будинку сталось займання домашніх речей. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу площа пожежі становила 8 кв. м. Господаря 1968 р.н. з ознаками отруєння чадним газом було госпіталізовано до лікувального закладу. Рятувальники загасили пожежу о 15:34.

О 17:05 виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля ВАЗ 2121 по вул. Яновського обласного центру. Бійці кропивницького підрозділу загасили пожежу о 17:28.

Причини усіх пожеж з’ясовують фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool