У Кропивницькому під час карантину містяни отримають субсидії по-новому

Квітень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

Розрахунок житлових субсидій для мешканців міста Кропивницький буде відбуватися із розрахунку збільшення на 50% соціальних нормативів користування комунальними послугами, повідомляє FOTOINFORM.NET

Як стало відомо, під час карантину КМУ прийняв постанову №247, в якій змінив розрахунок житлових субсидій для наслення з урахуванням збільшених на 50% соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія.

«На період карантину проводити розрахунок житлових субсидій з урахуванням збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, що встановлені підпунктами 2—6 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” (Офіційний вісник України, 2014 р., № 73, ст. 2064; 2019 р., № 69, ст. 2390), незалежно від кількості днів дії карантину на місяць», - повідомляється в постанові КМУ. 


COVID-19: чи будуть в магазинах та банках Кропивницького видавати безкоштовно маски?



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool