У Кропивницькому презентували зелені садиби

Вересень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Сьогодні у рамках Міжнародної агропромислової виставки "АГРОЕКСПО - 2017", відкрилася туристична виставка "Зелена садиба Кіровоградщини".

Міста обласного значення, усі райони та об’єднані територіальні громади області презентували свій туристичний потенціал. Загалом це 43 сільські зелені садиби.

Виставку оглянув перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. "Участь у виставці всіх територій Кіровоградщини свідчить про те, що зелений туризм в області розвивається і ми готові приймати гостей з усієї України", - зауважив він. Сергій Коваленко підкреслив вагоме значення виставки у популяризації зеленого туризму на Кіровоградщині. Учасникам заходу він побажав цікавих зустрічей та успіхів у туристичній справі.

Він оглянув кожен виставковий майданчик, де були представлені туристичні принади районів, спектр послуг зелених садиб, творчість місцевих митців, кулінарні вироби та продукція сільських товаровиробників. Гостинні господарі зелених садиб пригощали відвідувачів різними смаколиками, співали українські народні пісні, фотографувалися на пам'ять та запрошували відвідати мальовничі куточки рідного краю.

Під час виставки Сергій Коваленко також вручив відзнаки облдержадміністрації та обласної ради кращим працівникам галузі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool