У Кропивницькому перевірятимуть документацію по будівлі Нацбанку

Червень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1566 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна доручила заступнику голови ОДА Сергію Шеремету провести перевірку документації щодо будівлі Національного банку у Кропивницькому.

«Це пам’ятка архітектури, приміщення є одним з шести банків-пам’яток архітектури Європи, які не змінювали свій профіль. Приміщення передали обласній державній адміністрації – департаменту культури. Декілька років тому тут розпочинали ремонтні роботи, однак нині немає повноцінної інформації про те, хто ці роботи виконував, як вони проводилися. Тож для того, щоб підготуватися належним чином до реставрації будівлі, ми маємо детально вивчити усі документи, які стосуються цього приміщення. І до кінця тижня ми маємо провести нараду, яка стосуватиметься подальших кроків,визначення замовника робіт з реставрації будівлі», - зазначила Марія Чорна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool