У Кропивницькому перевірять цокольні і підвальні приміщення будинків

Листопад 28, 2016 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 листопада, заступник міського голови Олександр Мосін на нараді з керівниками підприємств житлово-комунального господарства надав доручення начальнику управління власності та приватизації комунального майна Олегу Колюці провести інвентаризацію цокольних і підвальних приміщень в будівлях, особливо тих, які знаходяться в оренді у юридичних осіб.

Причиною перевірки підвальних приміщень на предмет проведення робіт з реконструкції стала надзвичайна ситуація, яка сталася по вул. Тараса Карпи, 51, коли обвалився фасад будинку.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Олександр Мосін звернувся до балансоутримувачів з проханням вчасно надавати інформацію до управлінь міської ради з приводу необхідності проведення ремонту чи реконструкції в будинку, що знаходиться в аварійному стані, оскільки у тарифах для населення не передбачені кошти на такі види робіт. Також заступник міського голови запропонував поновити узгодження документів на перепланування приміщень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool