У Кропивницькому перевірять стан тролейбусної контактної мережі

Березень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 березня, на розгляд комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста було винесено 52 питання щодо встановлення пріоритетів на місця розміщення рекламних носіїв та продовження терміну дії дозволів.

Комісія погодила подовження терміну розміщення ряду сіті-лайтів по вулиці Великій Перспективній, що належать товариству з обмеженою відповідальністю “Композиція”. Усі ці рекламні об’єкти включені до схеми розташування зовнішньої реклами в обласному центрі. Два дозволи на розміщення рекламних щитів розміром 3х6 м. на повороті у селище Нове і на розі вулиць Будівельників та Холодноярської було надано приватному підприємству “Торенд”. Відмову на розміщення трьох білбордів отримало це ж підприємство, оскільки пропозиції на їх встановлення були представлені на застарілих фото, які не відображають реальної картини на даний час.

Голова комісії Олександр Грабенко запропонував  відправити на доопрацювання ряд питань, пов’язаних з розміщенням двосторонніх підвісів між опорами по вулиці Великій Перспективній. Було вирішено, що комісія разом з представниками поліції перевірять стан контактної мережі електротранспорту та визначать місця, де такі рекламні об’єкти можна буде розташувати.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool