У Кропивницькому перевіряли дотримання містянами протиепідемічних заходів

Березень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 1373 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують долучатись до проведення протиепідемічних заходів на території області.

Так, районними та обласним центрами курсують спецавтомобілі з гучномовцями, які закликають населення дотримуватись умов карантину. Також працівники пожежно-рятувальної служби були включені до груп, які перевірили місця обсервації населення.

Наразі в області тривають спільні перевірки дотримання обмежувальних заходів суб’єктами господарювання. Днями відбулась перевірка готовності сил та засобів до проведення протиепідемічних (дезінфекційних) заходів. Крім того, в області активно триває роз’яснювальна робота серед населення про способи запобігання інфікуванню вірусом СOVID-19.

Спільно з представниками патрульної поліції та обласної організації Червоного Хреста працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз'яснювальну роботу у житловому масиві Ковалівка у м. Кропивницький, під час якої розповсюдили листівки і пам'ятки з порадами, як захиститися від коронавірусної інфекції.

способи запобігання інфікуванню вірусом СOVID-19.

Учасники рейду пояснювали кропивничанам про наслідки розповсюдження вірусу та способи запобігання його швидкому поширенню. А також навчали правилам особистої гігієни, яких слід дотримуватись, щоб не захворіти на коронавірус.

Прес-служба У ДСНС в області   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool