У Кропивницькому перевірили стан пожежної безпеки ТЦ «Епіцентр» (ВІДЕО)

Квітень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 1323 | Коментарі: 0

12 квітня з метою з’ясування стану дотримання вимог пожежної безпеки будівлі великого торговельного центру «Епіцентр» у Кропивницькому фахівці Управління ДСНС в області спільно з представниками ЗМІ здійснили позапланову перевірку даного об’єкта.

До інспектування могли долучитись усі охочі, адже оголошення про інспектування «Епіцентру» було розміщене напередодні на офіційному сайті Управління та на управлінських сторінках у соціальних мережах.

Розпочинаючи перевірку, заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін зазначив, що складність даного об’єкта стосовно пожежної безпеки у непростій геометрії та значних площах торговельних і підсобних приміщень, а також наявності великої кількості горючих матеріалів, тому надзвичайно важливо впевнитись, що системи пожежного захисту та евакуаційні шляхи перебувають у належному стані.

Керівництво «Епіцентру» та працівники, відповідальні за протипожежний захист будівель торговельного центру, продемонстрували фахівцям Управління ДСНС в області та представникам ЗМІ шляхи евакуації, системи оповіщення, люки димовидалення, станцію протипожежного захисту, проектну документацію тощо. Також було спровоковано спрацювання системи пожежної сигналізації та проведено евакуацію відвідувачів і персоналу.

Наразі інспектування ТЦ «Епіцентр» продовжується. Фахівці Управління ретельно вивчать усю документацію, протипожежне оснащення тощо. Результати перевірки будуть оприлюднені через 5 днів.

Прес-служба У ДСНС в області

 

 

У Кропивницькому перевірили стан пожежної безпеки ТЦ «Епіцентр» (ВІДЕО)

У Кропивницькому перевірили стан пожежної безпеки ТЦ «Епіцентр» (ВІДЕО)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool