У Кропивницькому перекинувся самоскид (ФОТО)

Жовтень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1417 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кропивницькому на розі вулиць Олефіренка та Київської сталася ДТП за участю авто КАМАЗ.

Водій вантажівки перед початком руху не перевірив надійність розташування та кріплення вантажу, а під час руху не контролював його.

Це стало причиною опрокидування кузова самоскиду та падіння вантажу на проїжджу частину, що створило перешкоду для руху. Автомобіль зазнав механічних пошкоджень. Водій поніс матеріальні збитки.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Патрульні склали на 30-річного водія адмінматеріали за ст.124 (Скоєння ДТП) КУпАП, та ч. 1 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, створення перешкод для дорожнього руху, в тому числі забруднення дорожнього покриття, або невжиття необхідних заходів щодо їх усунення та попередження інших учасників руху про небезпеку)КУпАП.

Сьогодні у Кропивницькому на розі вулиць Олефіренка та Київської сталася ДТП за участю авто КАМАЗ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool