У Кропивницькому пенсіонерка загинула на пожежі

Лютий 10, 2019 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

10 лютого о 11:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Київській м. Кропивницький. 

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 2 м² речей домашнього вжитку в одній із кімнат приватного житлового будинку.

Під час гасіння пожежі рятувальниками було виявлено тіло загиблої господарки 1944 р.н. Силами вогнеборців о 11:43 пожежу було локалізовано та о 11:52 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Причини пожежі та загибелі громадянки встановлюють фахівці.

10 лютого о 11:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Київській м. Кропивницький.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool