У Кропивницькому патрульні врятували чоловіка від переохолодження

Січень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 січня, близько 11-ї години, патрульні отримали інформацію про те, що чоловік потребує невідкладної допомоги

Заявниця повідомила охоронцям порядку, що виявила невідому особу, яка лежала на снігу на вулиці Єгорова. На момент знахідки температура повітря була близько 0 градусів.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

«Чоловік так змерз, що навіть не міг пояснити, як він опинився на узбіччі дороги. Пізніше з’ясували, що чоловік пролежав на снігу більше 2-х годин », - пояснив ситуацію патрульний Микола Пономаренко. Інспектори доставили його до пункту обігріву, що облаштований на базі медичного закладу на вулиці Архітектор Паученка, 45/35.

У Центрі обігріву чоловіка напоїли гарячим чаєм та дали зігрітися. Прийшовши до тями, той сказав адресу свого проживання. Охоронці порядку доставили 30-річного чоловіка додому та передали матері.

Чоловік щиро подякував патрульним за проявлену турботу.

Патрульна поліція Кропивницького застерігає: в холодну пору року зростає кількість обморожень та смертельних випадків, спричинених гіпотермією. Будьте уважні та небайдужі до людей, яким необхідна допомога!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool