У Кропивницькому патрульні поліцейські затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження

Липень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

Учора, 18 липня, близько 19 години на лінію «102» надійшов виклик, у якому повідомлялося про нанесення тілесних ушкоджень громадянину.

За адресою виклику відразу попрямував екіпаж патрульних поліцейських. На місті події правоохоронці виявили громадянина, який перебував у напівпритомному стані та мав численні тілесні ушкодження. Патрульні невідкладно надали йому першу домедичну допомогу та викликали швидку. Потерпілий був шпиталізований.

Також патрульні виявили чоловіка, який перебував у збудженому стані. Громадянин повідомив, що це він завдав постраждалому тілесних ушкоджень. Передував цьому конфлікт на грунті особистої неприязні. Цей громадянин поводився вкрай агресивно, погрожував постраждалому та поліцейським.

Щоб дана особа своїми небезпечними діями не завдала шкоди собі та оточуючим, патрульні поліцейські застосували щодо чоловіка кайданки. Було викликано слідчо-оперативну групу. Громадянина було передано слідчому для подальших процесуальних дій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool