У Кропивницькому організували навчально-розважальну програму для дітей

Жовтень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

7 жовтня фахівці Служби порятунку і навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності організували навчально-розважальні заходи в дитячому розважальному центрі «Crazy Land» в рамках програми «Ознайомлення дітей з протипожежними заходами».

Сумувати дітям не довелось, адже рухливі конкурси «запалили» усіх учасників.

Діти змагались на швидкість та вправність одягання бойового одягу рятувальника, протигаза та носили воду ополоником, не розливаючи ні краплини. Такі конкурси дозволяють школярам зрозуміти, які якості необхідні, щоб стати професійним рятувальником: швидкість, обережність, кмітливість, сміливість та вправність..

Не меншу цікавість викликала виїзна пожежно-технічна виставка-музей Управління: крім тематичної друкованої просвітницької літератури, були представлені зразки замаскованої під різні побутові речі вибухівки, предмети побуту, які зазнали руйнівної сили вогню, тощо.
У свою чергу, фахівці навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області провели пізнавальну лекцію в цікавій формі на тему: «Дотримання правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період». Дітям були продемонстровані видовищні слайди та мультфільми про безпеку життєдіяльності, які спонукають задуматись над необхідністю дотримуватись заходів безпеки повсякчас.

Підсумовуючи насичений подіями день у «Crazy Land», можна з упевненістю сказати, що дітям цікаво дізнаватись важливу інформацію від рятувальників під час навчально-розважальних заходів, тому початок осіннього циклу роботи з дітьми можна вважати успішним.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool