У Кропивницькому оприлюднили тарифи за тепло

Жовтень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 2317 | Коментарі: 0

Стало відомо, скільки буде коштувати опалення в місті Кропивницький

На офіційному сайті КП «Теплоенергетик» розмістили роз`яснення до тарифів за теплостачання.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22.03.2017 р. № 308 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання», КП «Теплоенергетик» інформує споживачів про прогнозовані зміни тарифів відокремленого підрозділу «Теплоелектроцентраль» на виробництво теплової енергії на 2022 рік.

Станом на 01.09.2021 р. для відокремленого підрозділу «Теплоелектроцентраль» діють тарифи, затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) від 24.12.2021 року № 2752, а саме:

- на виробництво теплової енергії відокремленим підрозділом «Теплоелектроцентраль», у т.ч.:

- для населення – 1 426,69 грн. за 1 Гкал (без ПДВ);

- для бюджетних споживачів – 1 426,63 грн. за 1 Гкал (без ПДВ);

- для інших споживачів – 1 425,53 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

Вказані тарифи входять складовою до структури тарифів на теплову енергію для абонентів житлових будинків, для бюджетних установ та організацій, для інших спроживачів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool