У Кропивницькому оприлюднили інформацію про виконання місцевих бюджетів області

Листопад 06, 2017 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Інформацію про виконання місцевих бюджетів Кіровоградської області за січень-жовтень 2017 року на апаратній нараді озвучив директор фінансового департаменту ОДА Сергій Шеремет.

Він підкреслив, що за січень-жовтень 2017 року збережено позитивні тенденції наповнення дохідної частини місцевих бюджетів області.

Так, за оперативними даними надходження податків і зборів, інших платежів до місцевих бюджетів області склали 3947,4 млн.грн., або 108,8% до планового обсягу на цей період.

До загального фонду місцевих бюджетів за вказаний період надійшло понад 3,5 млрд.грн. доходів, що становить 111,2% до планового обсягу (понад план отримано 351,5 млн.грн).

За словами Сергія Шеремета, по усіх зведених бюджетах міст обласного значення, районів та бюджетах об’єднаних територіальних громад, крім Великоандрусівської ОТГ (виконання 91,9%) забезпечено перевиконання планових показників січня-жовтня. Найвищий рівень перевиконання (більш ніж на 30%) - у Гайворонському, Новгородківському і Новоукраїнському районах та Соколівській ОТГ.

Обласний бюджет по доходах виконано на 100,1%, понадпланові надходження склали 0,3 млн.грн.
Значне перевиконання планових обсягів по доходах місцевих бюджетів області у поточному році сприяло внесенню змін до затверджених показників доходів на 2017 рік та їх спрямованню на здійснення нагальних для територій видатків. За підсумками січня-жовтня 2017 року дохідну частину місцевих бюджетів області було збільшено на 546,3 млн.грн.

Сергій Шеремет також зауважив, що за розрахунками департаменту фінансів за підсумками 2017 року перевиконання початково затверджених місцевими радами показників очікується у сумі 1 млрд.грн., або більш ніж на 30%.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool