У Кропивницькому Олександр Грабенко провів розширену зустріч із представниками міських мас-медіа (ВІДЕО)

Січень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 січня, заступник міського голови Олександр Грабенко провів розширену зустріч у міськраді із представниками міських мас-медіа, залучивши до її проведення і керівників управлінь міської ради, які знаходяться у зоні його відповідальності.

У прес-конференції взяли участь начальники управління містобудування та архітектури Вадим Мездрін, управління капітального будівництва Віктор Ксеніч, управління земельних відносин та охорони навколишнього середовища Родіон Владов, управління економіки Андрій Паливода, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко, управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський, начальник спеціалізованої інспекції з благоустрою Андрій Максюта.

Video Capture Software

31 січня співробітники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора у Добровеличківському, Петрівському та Олександрівському районах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool