У Кропивницькому оголосили тендер на придбання нових автобусів

Квітень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Для Кропивницького буде придбано 20 нових автобусів великої місткості. Відповідний тендер 30 березня оголосило міське комунальне підприємство “Електротранс”.

В умовах тендеру відзначається, що автобуси мають бути великогабаритні та з низьким рівнем підлоги, обладнані відкидним трапом, тобто пристосованими для користування людьми з обмеженими фізичними можливостями. Рік випуску має бути не ранішим від 2017-го.

На закупівлю 20 нових автобусів у міському бюджеті передбачено 70 мiльйонiв гривень. Відповідно до тендерної документації, новий транспорт має надійти 31 грудня 2017 року, але там також зазначено, що термін виконання може бути продовжений, у разi виникнення документально пiдтверджених об'єктивних обставин.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool