У Кропивницькому оголосили результати перевірки міськради

Листопад 19, 2018 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

19 листопада відбулась підсумкова нарада щодо результатів комплексної перевірки міської ради міста Кропивницький та її виконавчих органів Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області, що проходила з 12 по16 листопада.

Під час наради голова комісії – т.в.о. начальника Управління ДСНС України в області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов підбив підсумки перевірки щодо встановлення стану організації і виконання виконавчими органами міськради вимог законів й інших нормативних документів, що стосуються цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

Зокрема, Олексій Родіонов відзначив, що організація роботи комісії була забезпечена на належному рівні, посадовці відповідально поставились до підготовки питань, що перевірялись, та була створена нормальна робоча обстановка.

Стан забезпечення цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на території міста Кропивницький за результатами перевірки оцінено як «обмежено відповідає вимогам».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool