У Кропивницькому оголошено про підозру водієві, яка збила дитину

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 639 | Коментарі: 0

Жінці, яка керуючи авто допустила наїзд на восьмирічну дитину, оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України, тобто у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесне ушкодження.

Санкція інкримінованої статі передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

В рамках досудового розслідування, яким процесуально керує прокуратура області, встановлено, що водій своєю неуважністю до дорожньої обстановки та незастосуванням заходів по зменшенню швидкості руху, керованого транспортного засобу, допустила наїзд на малолітнього пішохода. Дитину було госпіталізовано до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні. Як встановлено судово-медичною експертизою, хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді сполучної травми: закритої черепно – мозкової травми, гематом, переломів та ін., які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень, що небезпечні для життя в момент заподіяння.

Досудове розслідування триває.

Як повідомлялось раніше, ДТП сталася 18 квітня по вулиці Пушкіна у м. Кропивницький.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool