У Кропивницькому ОДА оперативно відреагувала на попереджувальне відключення водопостачання у Долинській

Вересень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 698 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко сьогодні провів оперативну нараду стосовно попереджувального відключення на добу (18/19 вересня) водопостачання у м. Долинській.

Водопостачання цього населеного пункту здійснює комунальне підприємство "Центр" Долинської міської ради, купуючи воду у КГЗКОРа. У зв'язку із наявністю значної заборгованості за спожиту воду на загальну суму близько 2,3 млн. грн., КГЗКОР припинив водопостачання.

У оперативній нараді, зокрема, взяли участь керівник вказаного комунального підприємства, голова Долинської РДА, керівник Обленерго та представники КГЗКОРу. Представники міської ради Долинської не з'явилися на засідання в ОДА.

На нараді було розглянуто структуру боргу, зокрема із 2,3 млн. грн., бюджетні установи заборгували 13,0 тис. грн., населення 663 тис. грн., інші категорії споживачів 66 тис. грн. Держава не профінансувала 310 тис грн., передбачені на різницю у тарифах та пільги. Водночас із державного бюджету у повному обсязі профінансовані кошти на субсидії – 340 тис грн. Найбільша сума боргу – понад 1 млн. грн. заборгувала міська рада Долинської власному комунальному підприємству "Центр" (це і різниця у тарифах, і кошти на розвиток тощо).

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко доручив голові РДА терміново у Долинській провести нараду за участі керівництва міської ради, КП "Центр", КГЗКОРу, Обленерго, на якій узгодити усіма зацікавленими сторонами графік погашення заборгованості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool