У Кропивницькому ОДА контролює хід виконання проектів регіонального розвитку

Грудень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев провів нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, окремих територіальних органів міністерств та відомств України в області, представниками райдержадміністрацій, міськвиконкомів, об'єднаних територіальних громад з питання "Про стан виконання проектів регіонального розвитку, визначених Планом заходів на 2015-2017 роки із реалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року.

Під час наради обговорено проблемні питання, пов'язані з виконанням проектів регіонального розвитку Плану заходів на 2015-2017 роки, формуванням звітів про стан виконання проектів, внесенням даних до автоматизованої системи контролю за станом виконання індикаторів (показників) та проектів регіонального розвитку Плану заходів на 2015-2017 роки із реалізації Стратегії-2020.

За результатами наради відповідальним виконавцям доручено активізувати роботу із реалізації проектів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool