У Кропивницькому ОДА ініціює зміни до обласного бюджету

Травень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко акцентував увагу на важливих питаннях, що розглядатимуться на найближчому сесії засіданні депутатів обласної ради.

За його словами, облдержадміністрацією підготовлено зміни до обласного бюджету, що передбачають дофінансування окремих напрямків у сфері охорони здоров'я на загальну суму 11 мільйонів гривень. Зокрема, знаковим є передбачення 2 млн. грн. на фінансування дороговартісних медичних послуг для учасників АТО, 3,6 млн. грн. на вартісне лікування громадян із рідкісними захворюваннями, 2,3 млн. грн. на підвищення якості харчування в медичних закладах, а також інші поточні та капітальні видатки для закладів охорони здоров'я.

Окрім цього, заплановано виділити додаткові кошти на завершення ремонтних робіт у одній із казарм третього полку спецпризначення, зокрема на заміну системи опалення та вікон.
- Виконавши ці заходи, зможемо сказати, що завершили велику роботу по ремонту пам’ятки архітектури і підтримали наших захисників, - зазначив очільник області.

Серед ключових питань, що виноситимуться на сесію, Сергій Кузьменко назвав й фінансування дорожніх робіт.
- У нинішньому році ми робитимемо акцент на відновленні доріг в області, адже для цього є певні передумови, пов’язані передусім із збільшенням фінансування з державного бюджету та можливого залучення коштів від перевиконання доходів митниці, - підкреслив голова ОДА. За його словами, на Кіровоградщині є невелика ділянка дороги у Світловодську, більше 3 км, стан якої нагадує дорогу миколаївського напрямку, що гостро потребує значного ремонту. - Дорога знаходиться на балансі міськради, проте громада міста не має можливості відновити її за власний кошт. Тому єдиним шляхом вирішення цієї проблеми є виділення коштів з обласного бюджету для проведення тендерних процедур і опісля залучити кошти з різних джерел на відновлення дороги.

Також на сесії розглянуть питання щодо виділення коштів на першочергові ремонтні роботи у геріатричних пансіонатах області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool