У Кропивницькому обікрали магазин майже на 90 тисяч гривень

Січень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Ним виявився 38-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Злодій не врахував того, що його дії зафіксувала камера відеоспостереження, запис із якої став правоохоронцям у нагоді, щоб вирахувати крадія.

До Кропивницького відділу поліції звернувся директор магазину з продажу дверей. Чоловік повідомив про крадіжку грошових коштів із приміщення та деяких речей.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронціз’ясували, що в магазині встановлена камера внутрішнього спостереження, яка зафіксувала момент крадіжки. Однак оперативникам довелося докласти максимум зусиль для встановлення особи крадія, так як обличчя зловмисник прикрив шарфом. Через певний час робота поліцейських дала позитивний результат. 38-річного кропивничанина було викрито за місцем його проживання та запрошено до відділу поліції для дачі показів. Крадій зізнався у вчиненому та добровільно віддав речові докази кримінального правопорушення – 2 мобільні телефони, які знаходилися за місцем проживання.

У ході слідства було встановлено, що пізно ввечері зловмисник пошкодив пластикове вікно магазину та проник всередину. Привласнивши три мобільні телефони, реєстратор та грошові кошти у сумі близько 70 тисяч гривень та 700 доларів , які зберігалися у сейфі, крадій втік.

«Стосовно викритої особи розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри та обрання міри запобіжного заходу».

Чоловік, що раніше вже відбував покарання за крадіжки, належних висновків для себе не зробив. Цього разу йому загрожує тюремний строк від трьох до шести років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool