У Кропивницькому обговорили питання організації діяльності чергових служб

Вересень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 763 | Коментарі: 0

Семінар-нарада відбулася за участі керівництва обласного главку відомства, окремих структурних підрозділів ГУНП та працівників чергових служб відділів і відділень поліції області.

На початку засідання до присутніх звернувся начальник поліції області Роман Козьяков. Він звернув увагу на основні вимоги до організації роботи поліцейських чергових служб.

«Чергова частина є тим підрозділом, куди громадяни, у першу чергу, звертаються за допомогою у різних ситуаціях. Ваше завдання – чуйно та уважно ставитись до проблем людей, забезпечувати належне реагування на всі без винятку заяви та повідомлення, координувати прибуття на місця подій груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативних груп та інших нарядів.

І від того, наскільки професійно ви виконуєте свої службові обов’язки, залежить безпека громадян та рівень довіри населення до поліції в цілому. Тому кожен із вас повинен із розумінням ставитися до проблем громадян, вчасно і кваліфіковано надавати їм необхідну допомогу з метою дотримання прав і свобод людини, розкриття злочинів, підтримання публічної безпеки і порядку», - наголосив очільник відомства.

У продовження заходу для працівників чергових служб було проведено заняття зі службової підготовки щодо вивчення нормативно-правових актів, що регламентують діяльність відповідних підрозділів, організації реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення, алгоритму першочергових дій поліцейських на місцях подій.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool