У Кропивницькому новобранці склали Присягу працівника служби цивільного захисту

Вересень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

4 вересня випускники навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області склали Присягу працівника служби цивільного захисту на вірність українському народові.

 Привітати рятувальників прибув начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

15 слухачів курсів пройшли первинну професійну підготовку за професією «Машиніст насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу». За час проходження навчання слухачі набули достатнього професійного досвіду, що дозволяє їм приступити до виконання службових обов’язків у пожежно-рятувальних підрозділах Кіровоградської області.

Лави рятувальників поповнили гідні товариші по службі, серед яких сьогодні присягнули служити своєму народові також учасники антитерористичної операції на сході країни: Вовкодав Олександр, Капінус Володимир, Кирилюк Олександр, Ложенко Віталій.

Звертаючись до новобранців, Віталій Миронюк побажав їм достойно нести звання бійця Служби порятунку, належно виконувати покладені на них обов’язки та оберігати співвітчизників від природних стихій і техногенного лиха. А крім того – шанувати й підтримувати традиції, які склались у Кіровоградському гарнізоні.

Рятувальників благословив та сказав напутнє слово священик Іван Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool