У Кропивницькому нічна гроза наробила проблем

Травень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1522 | Коментарі: 0

Блискавка влучила в електричні опори і в декількох місцях пошкодила силові кабелі лінії живлення насосів скважин водозабору. Тож тимчасово жителі селища Нового залишилися без централізованого водопостачання.

Важливо! Певний запас води в резервуарах КП «Теплоенергетик» є, тож її давали зранку, включать на годину – півтори в обідній час, орієнтовно о 13.00 і увечері – о 19.00.

Я прошу людей з розумінням поставитись до цієї проблеми і трішки потерпіти, адже працівники КП «Теплоенергетик» роблять усе можливе, щоб якнайшвидше ліквідувати наслідки аварії.
Вони оперативно віднайшли місця пошкодження і зараз займаються відновленням енергопостачання. Але, хочу щоб всі знали, що їм зараз надзвичайно важко. Ушкоджені опори знаходяться у заболоченому місці. Після дощів туди не може заїхати техніка, хлопці працюють вручну, та ще й по коліно у болоті. Від всієї громади я дякую їм за їхню самовіддану роботу, а людей прошу зачекати. Живлення відновлять і вода з’явиться у ваших оселях.
Окремо хочу кілька слів сказати про викошування трави. Я сьогодні об’їхав місто і бачу, що комунальники працюють, але роботи залишається чимало. За це чую і читаю багато критики. Дощі йдуть і трава не припиняє росту. Тому я закликаю кропивничан і самим не залишатись осторонь вирішення питання. Не забувайте викошувати траву біля своїх будинків. Це ж стосується і керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності. Прилеглі території повинні бути прибраними. На літній період викошування трави – це питання, яке повинне вирішуватись системно!  - написав  у телеграм каналі міський голова Кропивницького  Андрій Райкович


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool